7/10/2014

SUMMER NEWS 2014.

Fantasztikusan jó dolgok történtek velünk az utolsó híradásunk óta. Először is remekül, mit remekül, mondhatni bombasztikusan sikerült az utolsó Fészek Művészklub koncertünk! Megbabonáztuk a jelenlévő közönséget. Köszönjük a Klubnak az elmúlt évek fantasztikus hangulatú bulijait!

Majd június 7-én adtunk szintén nagyon jól sikerült koncertet az Újbudai Szabadtéri Színpadon! Remekül éreztük magunkat mi is, s hál'Isten a közönség is. Ezúton köszönjük a Szervezőknek a meghívást!

Június 19-én csütörtök este a Cökxpon Ambient új helyszínén, az ódon hangulatú Bethlen Theatre Cafeban léptünk fel, mégpedig igencsak rendhagyó módon. Dob és basszus nélkül, trió felállásban mutattuk meg a Zapruder dalok erejét. Maroknyi közönség előtt játszottunk de elmondhatjuk, hogy Ők is és mi is eszméletlen jól éreztük magunkat!

Június 28-án szombat este pedig a Jókai téren lévő B13 nevű helyen játszott a zenekar egy nem zártkörű szülinapi buliban. Vajda Péter basszistánk töltötte be a csodálatos 40. életévét, s ez alkalomból zenéltünk egy hatalmasat! Köszönjük Mindenkinek, aki ott volt, Péternek pedig még kétszer 40 évet kívánunk jó egészségben!

A ZAPRUDER egyszerűen kirobbanó formában van, hamarosan újra koncertezünk, s mindezek örömére is indítunk egy újabb "kreatív- ill. fantáziasorozatot" a feltöltött számainkkal kapcsolatban!
Íme az első darab: